Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΤΥΦΛΑ ΨΑΡΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΜΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΜΟΣ για το
"Τυφλά ψάρια" από εκδόσεις Bell.
















Τα Τυφλά ψάρια,η δεύτερη περιπέτεια του αστυνόμου Καπετάνου,ήρθε μετά από την σκέψη στο εξής ερώτημα/δίλημμα.
Τι είναι ηθικά σωστά και τι νομικά σωστά;
Έτσι αποφάσισα να συντάξω μια αστυνομική ιστορία,προσπαθώντας να βάλω τον πρωταγωνιστή σε μια τέτοια αμφίβολη κατάσταση. Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που πέρα από μια πρωτότυπη πλοκή, θα έθιγε, χωρίς βέβαια στοιχεία διδακτισμού, τα κακώς κείμενα μιας κοινωνίας που παρασιτεί κάτω από τα δεσμά του χρήματος. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι πρωτότυπα, αλλά και συνάμα Ελληνικό. Βασανίστηκα αρκετά για να δείξω κάτι έξυπνο αλλά συγχρόνως δίχως εξυπνάδες.
Μένει τώρα να δουμε αν τα κατάφερα.

Υ.Γ Μέσα στο βιβλίο υπάρχει μια μεγάλη υποιστορία με έναν ποντικό και τον άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει την δουλειά του και να τον πιάσει.
Είναι απόλυτα αληθινή. Όταν το διαβάσετε θα καταλάβετε.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τον συγγραφέα ΕΔΩ
Το άψυχο σώμα μιας νεαρής μητέρας ανακαλύπτεται στα βράχια της θάλασσας, δίπλα στην αλάνα του Φάρου. Ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι ενός φόνου που θα εμφανίσει μπροστά του ένα στοιχειωμένο παρελθόν. 

Ο υπόκοσμος βγαίνει από το σκοτάδι αναζητώντας μια θέση στο φως με ανταμοιβή το χρήμα. Μυστικά αίματος μέσα στην οικογένεια. Αδελφικοί δεσμοί που καμουφλάρονται. Το φως μπορεί να δώσει τη λύση. Τα ψάρια πρέπει να τυφλωθούν, να χάσουν το πλεονέκτημα του καμουφλάζ. 
Μια παράνομη ερωτική σχέση οδηγεί στην καταστροφή. Η προσπάθεια αναρρίχησης στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα θα αποτελέσει την αρχή για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χωρίς νικητή.

Μετά το βραβευμένο μυθιστόρημα Τα Βατράχια, ο Δημήτρης Σίμος επιστρέφει σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά… Το Τυφλά Ψάρια είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου