Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ-ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΟΣ

"Είμαι η Ροδόκλεια και σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας, να περνάτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, μόνο χαρούμενα νέα να φτάνουν στην πόρτα σας κι ο νέος χρόνος που θα έρθει να μη φέρει μαζί του κανένα θάνατο στα έμβρυα και καμία εγκυμονούσα για κανένα λόγο να μην επιτρέψει στον εαυτό της να θανατώσει το σπλάχνο της". Ράντογλου Δημήτρης, η αγαπημένη μου ήρωας Ροδόκλεια, που φέρθηκε ηρωικά θυσιάζοντας τη ζωή της, ενώ θα μπορούσε να είχε γλιτώσει από το θάνατο, δίνοντας όμως την ευκαιρία στα δίδυμά της να ζήσουν και να γεννηθούν υγιή. Από το δεύτερο έργο μου "ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ" απο τις εκδόσεις ΦΥΛΑΤΟΣ.


Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβριος 2021.

Η οικογένεια του πασίγνωστου και πάμπλουτου δικηγόρου Παπαρρηγόπουλου Αλέξη κατακεραυνώνεται από πολλαπλές δοκιμασίες που διαταράσσουν τα γαλήνια νερά της. Οι οικογενειακοί δεσμοί τρίζουν συθέμελα, όταν γιος και πατέρας έρχονται σε ρήξη, υπνωτισμένοι από τη μαγεία του έρωτα, ενώ βρίσκονται εν αγνοία τους, κάτω από τη σκιά ενός οργανωμένου εγκλήματος.

Η μητέρα του Αλέξη, γιαγιά Τέμα, που ζει εδώ και δέκα χρόνια στη γενέτειρά της, την Γκάνα της Αφρικής, έπειτα από τη λήψη ενός δραματικού γράμματος, αποφασίζει χωρίς δισταγμό να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ποιες απρόσμενες εξελίξεις έχουν κλονίσει την οικογενειακή γαλήνη των αγαπημένων της και πώς πιστεύει ότι μπορεί να τους βοηθήσει επιστρέφοντας πίσω στη χώρα που μεγάλωσε και δημιούργησε τη δική της οικογένεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου