Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΩ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ-"ΟΝΕΙΡΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΜΕΣΟ ΦΑΣΜΑ,Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ"-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ


Γεννήθηκα κάτω από ένα δέντρο και το δέντρο με μεγάλωσε. Είναι το Δέντρο των Ευχών και όσο κι αν σας ακούγεται τρελό, γνωρίζει κάθε έναν από εσάς καλύτερα απ'όσο γνωρίζετε τον εαυτό σας. Μου έμαθε να αναγνωρίζω παντού το Καλό, ακόμα κι όταν όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει. Μου έμαθε πως όλα τα πλάσματα είναι κατά βάση καλά και πως μεταστρέφονται επειδή χάνουν στην πορεία τον εαυτό τους. Μου έμαθε να μη φοβάμαι και να κάνω πάντα αυτό που μου λέει η καρδιά μου. Ο Ονειρόκοσμος επέλεξε να είμαι εγώ υπεύθυνος για τη φροντίδα του Δέντρου. Ένωσε τις μοίρες μας με μια αδιόρατη κλωστή. Όσο το Δέντρο των Ευχών είναι καλά είμαι κι εγώ και μπορώ να σκορπάω παντού αστερόσκονη και να κάνω τον κόσμο χαρούμενο και πιο ευτυχισμένο. Τις νύχτες επισκέπτομαι τα όνειρά σας και φροντίζω να μη χάνονται οι ευχές και οι επιθυμίες. Είμαι η αίσθηση ασφάλειας και το χαμόγελο που σχηματίζεται στα χείλη σας λίγο πριν κοιμηθείτε. Ό,τι κι αν συμβαίνει, να θυμάστε: Έχετε μέσα σας τη δύναμη να καταφέρετε τα πάντα, να αντεπεξέλθετε στις πιο μεγάλες δυσκολίες, να πραγματοποιήσετε κάθε σας όνειρο. Ό,τι μπορείτε να ονειρευτείτε, μπορείτε και να το ζήσετε και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, όσο κι αν ο κόσμος προσπαθεί να σας πείσει για το αντίθετο. Ευχή μου είναι να βλέπω τη μαγεία του Δέντρου των Ευχών να μεγαλώνει μέσα από τις δικές σας ευχές και την επιμονή σας. Χρόνια καλά!
Ρεμύ (Φύλακας του Δέντρου των ευχών)


Μια πόρτα που εξαφανίζεται.
Μια µυστηριώδης δασκάλα που σου προκαλεί ανατριχίλα.
Τρία παιδιά που ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά και µαζί της µια περιπέτεια δίχως επιστροφή.
Ο Κόσµος των Ονείρων κινδυνεύει. Το Τέλος της Αρχής έφτασε και δε µπορεί κανείς να το σταµατήσει. Ή µήπως όχι;
Τι θα έκανες αν σου ζητούσαν να προστατεύσεις έναν κόσµο που δεν φανταζόσουν ποτέ πως υπάρχει; Θα δεχόσουν την πρόκληση ή θα άφηνες τα πράγµατα στην τύχη τους;
Η Άννα, η Ειρήνη και ο Στέργιος τη δέχτηκαν. Μόνο που τα πράγµατα δεν πήγαν κατ ευχήν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου