Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ-ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ

ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΜΑς ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΓΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!


« Τρεις άνδρες. Ανάμεσα τους ένας συνδετικός κρίκος, η Ανδριάνα. Καθένας απ' αυτούς θα σημαδέψει κι ένα κομμάτι της ζωής της, παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μέσα από μυστικά, αποκαλύψεις κι έναν έρωτα που έχει χάσει τον δρόμο του ,η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί απ' την αρχή. Ποιοί όμως, θα συνεχίσουν να παίζουν; Κι όσοι παίξουν, θα καταφέρουν τελικά να κερδίσουν την παρτίδα απ' την Ανδριάνα ή όχι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου