Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΦΡΟΣΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-Η ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Ονομάζομαι Αμαλία και ζω στο σπίτι με την καγκελόπορτα. Καγκελόπορτα της αγάπης την αποκαλούν οι δικοί μου άνθρωποι γιατί αυτή βρίσκουν στο σπιτικό μου. Για τα φετινά Χριστούγεννα εύχομαι ολόψυχα όλες οι οικογένειες να είναι αγαπημένες, μονιασμένες και να περάσουν στιγμές ευτυχίας. Στα χείλη των παιδιών να βλέπουμε φωτεινά χαμόγελα και στις καρδιές τους να φωλιάσει η θαλπωρή. Εύχομαι επίσης να μην πάψουμε στιγμή να ελπίζουμε και να αναζητάμε όσα μας κάνουν ευτυχισμένους, όχι προσωρινά αλλά παντοτινά. Χρόνια πολλά.

Η Αμαλία ζει μόνη στο σπίτι με την ολάνθιστη παραδεισένια αυλή και την καγκελόπορτα που αναγγέλλει την είσοδο των αγαπημένων της. Κι εκεί, ανάμεσα στα μυριάδες λουλούδια, μια πήλινη γλάστρα μ’ ένα έργο ζωγραφικής.
Ήρεμη, γενναιόδωρη, χαμογελαστή, με μια τεράστια αγκαλιά για όλους και περισσότερο για τρία μικρά κορίτσια. Η ανιψιά της, Δέσποινα, και οι δύο φίλες της, Ελένη και Σοφία, την έχουν πάντα πλάι τους, φύλακα-άγγελο σε κάθε στραβοπάτημα, σε κάθε επικίνδυνη στροφή της ζωής. Όσο όμως τα κορίτσια μεγαλώνουν, ο έλεγχος χάνεται. Η Αμαλία παλεύει για να κρατήσει τις ισορροπίες υποκαθιστώντας τον ρόλο των γονέων, ενώ ένας μεγάλος έρωτας αναδύεται από τα έγκατα του παρελθόντος ξυπνώντας μνήμες και αισθήσεις.
Θα καταφέρει η Αμαλία να εμποδίσει την καταστροφή που έρχεται; Θα λυθεί ποτέ η απορία των κοριτσιών, ποιος είναι ο άντρας στην πήλινη γλάστρα, γιατί εξαφανίστηκε από τη ζωή της Αμαλίας και γιατί εκείνη δεν επιδίωξε ποτέ να κάνει οικογένεια;
Ένα μυθιστόρημα που υμνεί τον έρωτα και τη φιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου