Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΥΣΑ ΖΑΝΕΣΗ ΑΛΕΞΑΚΗ-ΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΧΩΡΙΖΕΤΩ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Εγώ η Χρύσα Ζανεσή Αλεξάκη, η Καίτη, ο Γιάννης και ο Φώτης οι πρωταγωνιστές του βιβλίου μου, «Ους ο Θεός… ΧΩΡΙΖΕΤΩ», ευχόμαστε η γέννηση του θεανθρώπου να ξυπνήσει την Αγάπη, την Ανθρωπιά, και την Αλληλεγγύη στις καρδιές μας. Ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει Υγεία, ώστε να μπορούμε να  χαρίζουμε απλόχερα στους συνανθρώπους μας τα αγαθά της ψυχής μας! Καλές και χαρούμενες γιορτές ως την άκρη της γης!

Η Καίτη είναι ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι που ζει σ’ ένα μικρό χωριό της Ρόδου. Όπως κάθε κοπέλα, θέλει να ζήσει την ανεμελιά των χρόνων της, να φλερτάρει και να ερωτευτεί. Όμως οι γονείς της έχουν άλλα σχέδια γι’ αυτήν. Σ’ αυτή την τρυφερή ηλικία, αποφασίζουν να την παντρέψουν παρά τη θέλησή της. Η Καίτη όμως δεν είναι μια συνηθισμένη έφηβη. Είναι όμορφη, έξυπνη, πεισματάρα και έχει μια έμφυτη ροπή προς την ελευθερία, την οποία δεν έχει σκοπό να θυσιάσει για χάρη κανενός. Η λύση είναι μία και ονομάζεται «χωρισμός». Οι πάντες είναι εναντίον της, αλλά εκείνη, με σύμμαχο την ατσάλινη θέλησή της, διεκδικεί αυτό που δικαιωματικά της ανήκει. Τη ζωή της. Στην πορεία, βιώνει κωμικοτραγικές καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζει με το αξεπέραστο χιούμορ της. Ένα βιβλίο που θα σας κάνει να δακρύσετε από γέλιο και συγκίνηση, που θα σας διασκεδάσει και θα σας προβληματίσει. Ένα βιβλίο με μια επωδό: ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσει κανείς τα όνειρά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου