Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΦΕΝΙΑ ΚΙΝΙΚΛΗ-ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ

Για τις γιορτινές μέρες που έρχονται…

Χρόνια πολλά, γεμάτα από φωτεινές ηλιαχτίδες και πολύχρωμα ουράνια τόξα, με τη μαγεία των Χριστουγέννων να ζεσταίνει τις καρδιές μας. Ας μείνουμε μακριά από συννεφιασμένους ουρανούς, ορμητικές θύελλες και Απρόσμενες Καταιγίδες.

Χρόνια πολλά! Καλή, δημιουργική χρονιά σε όλους, με όμορφες στιγμές, περισσότερα χαμόγελα και πολλά και καλά αναγνωστικά ταξίδια!

Φένια Κινικλή, «Απρόσμενη καταιγίδα», Εκδόσεις Ηλία Επιφανίου, 2016


Πόσο απρόσμενα μπορούν να σκορπίσουν όλα! Πόσο εκκωφαντική μπορεί να είναι η σιωπή της πλάσης, λίγο πριν ξεσπάσει η ορμή της καταιγίδας! Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται ξαφνικά να ανεμοδέρνεται και να αργοχάνεται στην καταχνιά, που απειλεί να σκοτεινιάσει εξολοκλήρου την ψυχή της. Ένα θανατηφόρο ατύχημα και όλα όσα νόμιζε, ήξερε και πίστευε σκορπίζουν μονομιάς, κόκκοι άμμου από πύργο στην ακροθαλασσιά. Εκεί όπου ο πόνος σαρώνει τα πάντα, εκείνη αγωνίζεται να βρει τη δύναμη για να αναμετρηθεί με το ηχηρό ράπισμα του ανέμου και να σταθεί όρθια απέναντι στη σαρωτική θύελλα, που κινδυνεύει να την παρασύρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου