Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:27/9/2017


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(στο οποίο αφού διαβάσετε τη συνέντευξη του κ.Δ.Ράντογλου ΕΔΩ θα μας αναφέρετε την αγαπημένη του ταινία)στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...του κ.Δημήτρη Ράντογλου από τις Fylatos Publishing / Εκδόσεις Φυλάτος!!!


2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!(Προαιρετικά αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓)


3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις 
Fylatos Publishing / Εκδόσεις Φυλάτος!!!

ΚΑΙ
1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει το βιβλίο σε e-book ευγενική προσφορά από τις Fylatos Publishing / Εκδόσεις Φυλάτος!!!

ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ E-BOOK 'Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβριος 2021.

Η οικογένεια του πασίγνωστου και πάμπλουτου δικηγόρου Παπαρρηγόπουλου Αλέξη κατακεραυνώνεται από πολλαπλές δοκιμασίες που διαταράσσουν τα γαλήνια νερά της. Οι οικογενειακοί δεσμοί τρίζουν συθέμελα, όταν γιος και πατέρας έρχονται σε ρήξη, υπνωτισμένοι από τη μαγεία του έρωτα, ενώ βρίσκονται εν αγνοία τους, κάτω από τη σκιά ενός οργανωμένου εγκλήματος.

Η μητέρα του Αλέξη, γιαγιά Τέμα, που ζει εδώ και δέκα χρόνια στη γενέτειρά της, την Γκάνα της Αφρικής, έπειτα από τη λήψη ενός δραματικού γράμματος, αποφασίζει χωρίς δισταγμό να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ποιες απρόσμενες εξελίξεις έχουν κλονίσει την οικογενειακή γαλήνη των αγαπημένων της και πώς πιστεύει ότι μπορεί να τους βοηθήσει επιστρέφοντας πίσω στη χώρα που μεγάλωσε και δημιούργησε τη δική της οικογένεια;


48 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lazaridou Rena Λαζαριδου Ειρηνη Σας ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστίνα Στεφανίδου, ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αίγλη Κοσκινιώτη.
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!
    Αν τελικά σταθώ τυχερή θα ήθελα το έντυπο!
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνσταντία Αναγνωστοπουλου. Συμμετεχω για το έντυπο βιβλίο! Ευχαριστώ για την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευαγγελία Μελαχροινού
    Συμμετεχω για το έντυπο βιβλίο, ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε πολύ!!! Με ενδιαφέρει το έντυπο βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή