Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ-MO HAYDER-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:Δευτέρα 28/8/2017


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ της κ.Mo Hayder από τις  Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!!


2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!(Προαιρετικά αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓)


3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ


1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Λίγο μετά το μεσημέρι μιας απριλιάτικης ημέρας, τρία μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, μια δύτης της αστυνομίας, η αρχιφύλακας Φλι Μάρλι, σφίγγει στη γαντοφορεμένη χούφτα της ένα ανθρώπινο χέρι. Η διαπίστωση πως έχει αποκοπεί από το σώμα είναι από μόνη της συνταρακτική. Το μακάβριο εύρημα παίρνει δραματικές διαστάσεις όταν την επόμενη μέρα ανακαλύπτεται και δεύτερο κομμένο χέρι. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση πιστοποιεί ότι και τα δύο έχουν κοπεί πρόσφατα και το θύμα ήταν ζωντανό κατά τον ακρωτηριασμό του. 
Ο επιθεωρητής Τζακ Κάφερι, ο οποίος έχει μόλις πάρει μετάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση του Μπρίστολ, συνεργάζεται με τη Φλι, και οι δυο τους δεν αργούν να ανακαλύψουν ότι τα κομμένα χέρια ανήκουν σε έναν νεαρό, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τον τελευταίο καιρό.
Η έρευνα για τον εντοπισμό του νεαρού, αλλά και του ατόμου που τον απήγαγε, θα τους οδηγήσει στις πιο σκοτεινές γωνιές του υποκόσμου του Μπρίστολ, όπου τα ναρκωτικά διακινούνται ανεμπόδιστα, όπου τα παιδιά του δρόμου εκπορνεύονται για τη δόση τους, όπου ένα αρχέγονο κακό παραμονεύει.
Ένα κακό που τρέφεται με το αίμα και τη σάρκα των ανθρώπων.

62 σχόλια:

  1. Μαριλένα Πλεξουσάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστας Β. Παπακωνσταντίνου28 Ιουλίου 2017 στις 1:40 μ.μ.

    Κώστας Β. Παπακωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ! Λαζαρίδου Ειρήνη (Lazaridou Rena)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλσα Παζολιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στελλα Αγουλα σας ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιωαννίδου Μαγδαληνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρυσα Μπαντουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευαγγελια Μελαχροινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή