Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΜΙΡΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! (όπου θα αναφέρετε ποια βιβλία της κ.Δεμίρη έχετε διαβάσει και ποιο/α είναι τ0/τα αγαπημένο/α σας)στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου  ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ της κ.Γεωργίας Δεμίρη από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

4)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOSPUBLICATIONS!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Tο πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν το ύψος του. Η ηλιοκαμένη πλάτη του ήταν γεμάτη μυς, το ίδιο και τα γραμμωμένα πόδια του, που ήταν μέσα στο νερό μέχρι τους αστραγάλους. Τα μαλλιά του ήταν κατάμαυρα και τα μπράτσα του μυώδη, όπως και το υπόλοιπο σώμα. Το πανέμορφο πλάσμα περπάτησε για λίγο στην όχθη, κι έπειτα, με μια δεξιοτεχνική κίνηση, βούτηξε στη λίμνη. Έδειχνε τόσο όμορφος, που για ένα λεπτό αναρωτήθηκα μήπως ήταν αποκύημα της φαντασίας μου… 
Η Αφροδίτη Μπεμπέκου είναι υπεύθυνη ελληνικού ρεπερτορίου σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία και ψάχνει απεγνωσμένα ένα καινούργιο ποπ είδωλο που θα ταράξει τα νερά. Εντελώς τυχαία πέφτει πάνω σε έναν σέξι Κρητικό αγρότη και… χάνει το μυαλό της. Ο Άκης είναι το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου, ένας απίστευτα γοητευτικός νέος άνδρας και, το κυριότερο, τραγουδάει κιόλας. Αμέσως αποφασίζει να γίνει η μέντοράς του, να τον διδάξει τα πάντα και να τον κάνει μεγάλο σταρ. Επίσης, παρότι τον έχει ερωτευτεί παράφορα, αποφασίζει να μείνει μακριά του και να μην μπλέξει τη δουλειά με τα προσωπικά. 
Άραγε θα τα καταφέρει να αντισταθεί; Ή μήπως αυτός ο έρωτας έχει έρθει για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της κι είναι πραγματικά… ακαταμάχητος;

61 σχόλια:

  1. Lazaridou Rena- Λαζαρίδου Ειρήνη ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Δεμίρη είναι από τις καλύτερες ελληνίδες συγγραφείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαρυφαλλιά Μανιά12 Ιουλίου 2017 στις 2:07 μ.μ.

    Γαρυφαλλιά Μανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρούλα Καραμπουρνιωτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνσταντίνα Καψοράχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άννα Ντοβλετάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγγελική Λεβεντακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειρήνη Γιαννιώτη16 Ιουλίου 2017 στις 1:36 π.μ.

    Ειρήνη Γιαννιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτριος Ντοβλετάκης16 Ιουλίου 2017 στις 1:52 π.μ.

    Δημήτριος Ντοβλετάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηλίας Τζιμόπουλος16 Ιουλίου 2017 στις 2:08 π.μ.

    Ηλίας Τζιμόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή