Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΜΙΡΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αφροδίτη:υπεύθυνη ελληνικού ρεπερτορίου σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία ψάχνει να βρει ένα καινούριο ποπ είδωλο που θα ταράξει τα νερά και ταυτόχρονα θα σώσει από την καταστροφή την ίδια αφού κινδυνεύει να μείνει χωρίς δουλειά μια και η δισκογραφική εταιρεία στην οποία εργάζεται οδεύει προς ...λουκέτο.

Άκης:ένα πανέμορφο,γοητευτικό πλάσμα που ζει σ'ένα χωριό της Κρήτης.

Τι θα γίνει όταν οι δρόμοι τους συναντηθούν;;Ο Άκης είναι ότι ψάχνει η Αφροδίτη μια και διαθέτει το απαραίτητο "πακέτο".Τραγουδάει σχετικά καλά αλλά διαθέτει απίστευτη εξωτερική εμφάνιση που κάνει τις γυναίκες,και όχι μόνο,να παραμιλούν στο πέρασμα του.Αποφασίζει να τον πάρει μαζί της στην Αθήνα,να γίνει ο μέντορας του και να τον κάνει το νέο μεγάλο ποπ αστέρι της Φαν Ρέκορντς.Και παρότι θα τον ερωτευτεί παράφορα,το ίδιο κι εκείνος όπως συνεχώς της τονίζει,αποφασίζει να μην μπλέξει τα προσωπικά με τα επαγγελματικά και να προσπαθήσει για την επαγγελματική της επιτυχία παρά για την προσωπική ευτυχία.

Ένα έξυπνο,χιουμοριστικό βιβλίο από την κ.Δεμίρη για τον απατηλό,γκλαμουράτο κόσμο της σόου μπιζ όπου μετράει η εικόνα-η οποία στην πλειοψηφία της είναι απατηλή και μόλις σβήσουν οι προβολείς χάνεται η λάμψη της και φαίνονται τα ελαττώματα και τα προβλήματα. Ψεύτικες φιλίες ή μάλλον λυκοφιλίες που τις καθορίζει το συμφέρον και ο ανταγωνισμός.
Το κυνήγι της δόξας ή της επαγγελματικής καταξίωσης και οι θυσίες που πρέπει να γίνουν για να πετύχει κανείς!!Άραγε αξίζει το τίμημα ή θα πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στην προσωπική ευτυχία και ηρεμία;;
Λάτρεψα τους ξεχωριστούς διαλόγους ανάμεσα στα μέλη της πρωτότυπης λέσχη ανάγνωσης,τη διάλεκτο ορισμένων σταρ που διαμορφωνόταν από την καταγωγή τους ή την κατάσταση τους(όταν π.χ ήταν ''μεθυσμένοι'' ).
Ένα βιβλίο με το οποίο γέλασα αλλά ταυτόχρονα προβληματίστηκα-στεναχωρήθηκα μια και δυστυχώς πολλές από τις συμπεριφορές που περιγράφει συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας και όχι μόνο στον κόσμο της σοου μπιζ. 

ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Tο πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν το ύψος του. Η ηλιοκαμένη πλάτη του ήταν γεμάτη μυς, το ίδιο και τα γραμμωμένα πόδια του, που ήταν μέσα στο νερό μέχρι τους αστραγάλους. Τα μαλλιά του ήταν κατάμαυρα και τα μπράτσα του μυώδη, όπως και το υπόλοιπο σώμα. Το πανέμορφο πλάσμα περπάτησε για λίγο στην όχθη, κι έπειτα, με μια δεξιοτεχνική κίνηση, βούτηξε στη λίμνη. Έδειχνε τόσο όμορφος, που για ένα λεπτό αναρωτήθηκα μήπως ήταν αποκύημα της φαντασίας μου… 


Η Αφροδίτη Μπεμπέκου είναι υπεύθυνη ελληνικού ρεπερτορίου σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία και ψάχνει απεγνωσμένα ένα καινούργιο ποπ είδωλο που θα ταράξει τα νερά. Εντελώς τυχαία πέφτει πάνω σε έναν σέξι Κρητικό αγρότη και… χάνει το μυαλό της. Ο Άκης είναι το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου, ένας απίστευτα γοητευτικός νέος άνδρας και, το κυριότερο, τραγουδάει κιόλας. Αμέσως αποφασίζει να γίνει η μέντοράς του, να τον διδάξει τα πάντα και να τον κάνει μεγάλο σταρ. Επίσης, παρότι τον έχει ερωτευτεί παράφορα, αποφασίζει να μείνει μακριά του και να μην μπλέξει τη δουλειά με τα προσωπικά. 


Άραγε θα τα καταφέρει να αντισταθεί; Ή μήπως αυτός ο έρωτας έχει έρθει για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της κι είναι πραγματικά… ακαταμάχητος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου