Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΣΤΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

"Μια ιστορία γι'αυτούς που αγαπούν τις γάτες ,λατρεύουν τις δολοπλοκίες και τους μυστηριώδεις θανάτους" διάβασα στο οπισθόφυλλο του βιβλίου και αφού τα αγαπώ και τα τρία το πήρα και το ξεκίνησα αμέσως.
Η Πίτσα διάσημη σχεδιάστρια μόδας,ύστερα από ακόμα ένα επιτυχημένο πάρτι γενεθλίων ,βρίσκεται νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού της από τις δύο αγαπημένες της γάτες .Και ενώ ο "Λόλα'' ο οποίος βρίσκει το πτώμα αναρωτιέται αν ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια η "Σαλώμη" τον κάνει να αναρωτηθεί μήπως κάποιος την δολοφόνησε!!!
Ο κ.Αναστασόπουλος χρησιμοποιώντας με έξυπνο τρόπο τα αγαπημένα του τετράποδα μας χάρισε ένα ευφάνταστο,με μπόλικες δόσεις χιούμορ,νιάου, αστυνομικό-κοινωνικό μυθιστόρημα.Μέσα από τα μάτια των δύο αξιολάτρευτων Λόλα και Σαλώμη μας παρουσιάζει τους ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντος της Πίτσας και αναλύοντας τη ζωή και το χαρακτήρα του καθενός, τους καθιστά υπόπτους.Άνθρωποι με διαφορετική καταγωγή,κοινωνικό στρώμα,επάγγελμα,χαρακτήρα,συμπεριφορά,επιλογές στην προσωπική τους ζωή μας αποκαλύπτονται σιγά σιγά και μας κάνουν να σκεφτούμε,να κρίνουμε,αναρωτηθούμε....Και η λύση του γρίφου ανατρεπτική,κάτι που εγώ δεν φανταζόμουν.Το τέλος απρόσμενο και ανατρεπτικό.Το απόλαυσα από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα.
Όλοι ύποπτοι,όλοι θα είχαν το κίνητρο και για διαφορετικούς λόγους να την θέλουν νεκρή ...ανακαλύψτε κι εσείς τον ....ένοχο!!!!

ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Μια ιστορία γι αυτούς που αγαπούν τις γάτες, λατρεύουν τις δολοπλοκίες και τους μυστηριώδεις θανάτους.
Η Πίτσα, διάσημη σχεδιάστρια μόδας, ύστερα από ακόμα ένα επιτυχημένο πάρτι γενεθλίων, βρίσκεται νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού της. Ο ασπρόμαυρος γάτος, που ακούει στο όνομα "Λόλα", είναι αυτός που βρίσκει πρώτος το πτώμα. Κι εκεί που αναρωτιέται αν ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια, έρχεται η Σαλώμη, η άλλη τετράποδη ένοικος του σπιτιού, να ταράξει τα νερά με την ερώτησή της: "Μήπως τη σκότωσε κάποιος από τους καλεσμένους;".
Τα πρώτα συμπεράσματα πάντως είναι πως αρκετοί θα την ήθελαν νεκρή και για αμέτρητους λόγους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου