Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΩΝ-ΛΙΑ ΖΩΤΟΥ-ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο 1:Τετάρτη 10/5/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(αναφέροντας μας το/τα αγαπημένο/α σας βιβλί0/α των  κ.κ.Ζώτου -Καραγεωργίουστην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΩΝ των κ.κ.Λίας Ζώτου- Θοδωρή Καραγεωργίου από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μα'ί'ου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

4)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOSPUBLICATIONS!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Κρήτη 1896
Σε ένα νησί που αποζητά την ελευθερία του, η Μυρτώ Θεοτοκά, η αρχοντοπούλα που το χαμόγελό της είναι πιο λαμπερό κι από τον ήλιο, θα χάσει τα πάντα. Ο πόλεμος θα της στερήσει τον έρωτα και οι άνθρωποι θα της αρπάξουν μέσα από την αγκαλιά ό,τι αγάπησε περισσότερο κι από τον ίδιο της τον εαυτό. Η αγαπημένη της φίλη, η Καλλιόπη, θα αρνηθεί την οικογένειά της και τη θέση που οι άλλοι της έχουν δώσει στην κοινωνία, θα πληγωθεί βαριά και θα προσπαθήσει να αναδυθεί μέσα από τις στάχτες της. 

Αθήνα 1919
Στις αρχές του εικοστού αιώνα, σε μια εποχή όπου το γυναικείο φύλο δοκιμάζεται σκληρά, οι δύο αδελφικές φίλες, έχοντας για στήριγμα η μία την άλλη, θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θα κυνηγήσουν οράματα ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα αναζητήσουν την ευτυχία, θα παλέψουν με πάθος για τα ιδανικά τους, θα αναμετρηθούν με την ίδια τη ζωή! 

Γιατί όσο συνεχίζεις να αγωνίζεσαι, η ελπίδα θα παραμένει ζωντανή.

62 σχόλια:

  1. Στέλλα Καλιοντζόγλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελένη Κωστοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρύσα Μπαντούνα4 Μαΐου 2017 στις 2:38 π.μ.

    Χρύσα Μπαντούνα
    Ευχαριστούμε!!!!! πολυ πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ!
    Μελαχροινού Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απόστολος Κόπανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αργυρώ Θεοδοσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δέσποινα Παπαντώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπακογιαννη Κατερινα7 Μαΐου 2017 στις 1:57 μ.μ.

    Μπακογιαννη Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή