Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ!!!

Τα Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟS
και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου
της Γκρέτας Χριστοφιλοπούλου με τίτλο

ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει
την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στις 19.00,
στον χώρο εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟS
(Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη).
Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βάσιας Ακαρέπη στα Public Τσιμισκή.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η δικηγόρος Πέγκυ Αλεξίου και ο executive Chef Νίκος Κολτσίδας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η διαχειρίστρια της ομάδας "ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ" Άννα Πατέρα.
την Πέμπτη 9 Μαρτίου ώρα 19,00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου(Δημ.Γούναρη 39,Καμάρα Θεσσαλονίκη).  

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ στις 20/3 το βιβλίο Ο έβδομος ελέφαντας του Αλέξη Σταμάτη. Θα μιλήσουν οι: Γιάννης Μπουτάρης Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σιμώνη Ξανθογιώργου Μ.Α., πρόεδρος της ΜΚΟ Νηφάλιοι-Στην υγειά μας, Στέφανος Τσιτσόπουλος δημοσιογράφος.
Το βιβλιοπωλείο Σωκράτης και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίο της Σόφης Θεοδωρίδου με τίτλο ΠΟΡΦΥΡΟ ΠΟΤΑΜΙ, στο cafe Θέα/tro (Λεωφ.Μ. Αλεξάνδρου, πλατεία Λευκού Πύργου) την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στις 19:00
Το Βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία, ο Σύλλογος Σαμίων Θεσσαλονίκης Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Τέσυς Μπάιλα, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λεωφ. Νίκης 3, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 226190). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μάρθα Ιορδανίδου, φιλόλογος, και η Δέσποινα Μερσιάδου, δημοσιογράφος, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Άννα Γιαννακίδου, μουσική παραγωγός - ηθοποιός. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης "Ο Πυθαγόρας", Σταματία Γρηγορίου. 
Η Κλαίρη Θεοδώρου παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ στις 22/3 το βιβλίο της Η αποικία της λήθης, εκδόσεις Ψυχογιός. Θα μιλήσει ο Στέφανος Τσιτσόπουλος δημοσιογράφος.
Θεατρική παρουσίαση για την "Υφάντρα της Πόλης" στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από το θεατρική ομάδα "Παραβάτες της σκηνής" στις 30 Μαρτίου, στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου Μαλλιάρης.(Δημ.Γούναρη 39,Καμάρα Θεσσαλονίκη).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου