Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ-ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ-ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:Τετάρτη 15/2/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ του κ.Αλέξη Τσακανίκα από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις  15 Φεβρουαρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις  Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή!!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Όσο καλά κι αν κρύψεις την αλήθεια, εκείνη θα βρει τρόπο να φανερωθεί. Όσο προσεχτικά κι αν χτίσεις ένα ψέμα, στα θεμέλιά του θα υπάρχει ρωγμή. Το σκοινί έσπασε. Το ψέμα έγινε αλήθεια. Ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Η πτώση ξεκίνησε.
Άνοιξε τα μάτια σου, σε προκαλώ. Αν νομίζεις πως αντέχεις, αν πιστεύεις πως το θες, Άνοιξε τα μάτια σου και δες, Τι είναι πλάνη και τι πραγματικό.
Το «Μην ξυπνήσεις» είναι ένα μεταφυσικό αγωνιώδες θρίλερ που σας καλεί να δώσετε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο; Πώς γίνεται να αγαπάς τόσο πολύ κάποιον που δεν υπάρχει πια; Πόσο καλά γνωρίζεις τους ανθρώπους γύρω σου; Πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου; Υπάρχουν πόρτες που δεν πρέπει να ανοίγονται; Υπάρχει πάντα επιλογή; Είναι πάντα προτιμότερο να γνωρίζεις τη αλήθεια; Μπορείς να αντέξεις την αλήθεια;

53 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμε ενδιαφερον βιβλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρακοπουλου Βιργινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το ωραίο βιβλίο
    Ευδοκία Καλογεράκου (f/b: Evi Swan)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετρούλα Τριανταφυλλίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στυλιανή Μαστρογιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΝΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεωργιαδου Αγαπη...Ευχαριστουμε θερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή