Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΣΑ Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΓΧΩΡΕΙ-ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:Τετάρτη 15/2/2017


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(αναφέροντας μας αν πιστεύετε ότι η αγάπη όλα τα συγχωρεί)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου  ΟΣΑ Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΓΧΩΡΕΙ της κ.Μαρίας Τζιρίτα 

από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!


3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου!!!


ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ


4)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!



Λίγα λόγια για το βιβλίο


Αργοστόλι 1953

Ο καταστροφικός σεισμός αναγκάζει τη Μάντη και τον Χρήστο, που αγαπιούνται από παιδιά, να πάρουν δρόμους χωριστούς, αφού εκείνος φεύγει με τον πατέρα του για τη Γερμανία. Έπειτα από μερικά χρόνια ο Χρήστος επιστρέφει και οι δυο νέοι παντρεύονται, πραγματοποιώντας το όνειρό τους. 

Η Μάντη όμως, που έχει ήδη επιβαρυμένη ψυχική υγεία, πολύ σύντομα κλονίζεται σοβαρά όταν ανακαλύπτει τα μυστικά που εκείνος της κρατούσε. Φοβούμενη τις κακές γλώσσες στο νησί, παίρνει τον Νικόλα, τον εξάχρονο γιο τους, και μετακομίζει στην Αθήνα. Το ζευγάρι μένει μακριά ο ένας από τον άλλον για είκοσι ολόκληρα χρόνια, χωρίς όμως ποτέ να πάρει διαζύγιο. 

Μέχρι που η Μάντη αρχίζει σταδιακά να χάνεται στα μονοπάτια του μυαλού της και τελικά διαγιγνώσκεται με πρώιμο Αλτσχάιμερ. Τότε τα πάντα θα ανατραπούν. Ο Χρήστος, η Μάντη, αλλά και ο Νικόλας θα πρέπει να ανακαλύψουν τη δύναμη της αγάπης και όσα εκείνη συγχωρεί…

56 σχόλια:

  1. Λαμπρακοπουλου Βιργινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι ένα σημείο ναι... Όχι υπερβολές όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το υπέροχο βιβλίο Ευδοκία Καλογεράκου (f/b: Evi Swan)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στυλιανή Μαστρογιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ,ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΝΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δύναμη της αγάπης είναι ακατανίκητη,αυτό όμως δε σημαίνει οτισυγχωρει τα παντα,η προδοσία δεν συγχωρείται με τίποτα και η αγάπη χάνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναστασία Ελευθεριαδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή