Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ-TOVE ALSTERDAL-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:11/1/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(όπου θα αναφέρετε τι γνώμη έχετε για την....σιωπή;πιστεύετε ότι κάποιες φορές είναι η μόνη επιλογή για να προστετέψουμε αυτούς που αγαπάμε ;)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ της κ.Tove Alsterdal από τις  Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!

2)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

3)2 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια ιστορία για χαμένους παράδεισους, χαμένους έρωτες και χρόνια χαμένα στη σιωπή.

Η Κατρίνε έχει μια στρωμένη ζωή στο Λονδίνο ως ραδιοφωνική ανταποκρίτρια. Όλα όμως ανατρέπονται όταν χάνει τη δουλειά της λόγω περικοπών και αναγκάζεται να επιστρέψει στη Στοκχόλμη. Η επάνοδός της στην πατρίδα θα τη φέρει αντιμέτωπη με την τραγική κατάσταση της μητέρας της, η οποία πάσχει από προχωρημένη άνοια. Τακτοποιώντας τα πράγματα της μητέρας της, η Κατρίνε θα διαπιστώσει πως υπάρχουν πολλά που δεν γνώριζε για την οικογενειακή τους ζωή, μεταξύ των οποίων και ένα περιουσιακό στοιχείο: ένα σπίτι στο βορινό χωριό Κιβικάνγκας, κοντά στον ποταμό Τόρνε, όπου πρόσφατα ένας διάσημος σκιέρ δολοφονήθηκε με το ίδιο του το τσεκούρι.
Ανατρέχοντας στις σκοτεινότερες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας της Σοβιετικής Ένωσης, η Alsterdal ξετυλίγει το κουβάρι ενός νουάρ οικογενειακού χρονικού ξεκινώντας από το βόρειο άκρο της Σουηδίας, από τις όχθες του ποταμού Τόρνε…

Η Alsterdal ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Dan Brown και τον John Grisham. Είναι συγγραφέας πρώτης γραμμής.
Borås Tidning (Σουηδία)

Ντυθείτε ζεστά και ξεκινήστε το ταξίδι που σας προτείνει το συναρπαστικό θρίλερ της Alsterdal.
Librairie Le Goût des Mots (Γαλλία)

Ένα σπουδαίο σκανδιναβικό θρίλερ που φωτίζει μια κρυφή πτυχή της σύγχρονης ιστορίας στο πλαίσιο μιας καθηλωτικής πλοκής.
Quatre Sans Quatre (Γαλλία)

Πώς η Ιστορία επηρεάζει το πεπρωμένο και την ταυτότητά μας: αυτό είναι το θέμα του βιβλίου της Alsterdal, η οποία στήνει ένα πρωτότυπο αλλά συναρπαστικό μυθιστόρημα με κινηματογραφικές χειμωνιάτικες σκηνές και ολοζώντανη γλώσσα. 
Den Scriptor (Ολλανδία)


Ένα σπουδαίο ψυχολογικό δράμα, ένα σύγχρονο ιστορικό μυθιστόρημα, μια μελαγχολική ερωτική μπαλάντα, το Θαμμένοι στη σιωπή υπερβαίνει οποιαδήποτε κατάταξη και αξίζει να διαβαστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες.
bokcirklar.se (Σουηδία)

1 σχόλιο: