Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΦΑΙΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΟΥΚΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ MAMAYA

Είναι ύβρις, εμείς οι άνθρωποι να αφήνουμε τις ημέρες της ζωής μας να πηγαίνουν χαμένες όταν υπάρχουν πλάσματα στη φύση που ζουν μόνο 24 ώρες. Ούτε μια ημέρα χαμένη το 2017! Καλή χρονιά.
Ευαγγελία Μπούκου ηρωίδα του βιβλίου ''Μπούκου'' της κ.Φαίη Κοκκινοπούλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Mamaya!!!



Το όνοµα µίας οικογένειας σε ένα ορεινό χωριό της Ελλάδας. Ο πατέρας, παπάς, άνθρωπος της εκκλησίας, αλλά όχι του Θεού. Η µάνα, γυναίκα άβουλη κι αφελής. Κι επτά κόρες που θα έπρεπε να είναι γιοι.
Μπούκου: όνοµα βαρύ, φορτωµένο µε αµαρτίες και κρίµατα, που οδηγούν τον καθένα σε δρόµους διαφορετικούς.
Μπούκου: ένα όνοµα που, σαν το κουτί της Πανδώρας, κρύβει µέσα του όλα τα δεινά, το σκληρό πρόσωπο της ελληνικής επαρχίας, της κακοποίησης, των ιδρυµάτων, της νύχτας. Αλλά κάπου βαθιά µέσα στο κουτί υπάρχει η λαχτάρα και η ελπίδα για µια καλύτερη ζωή. Για µια ζωή χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. Για µια άλλη ζωή.
Τέσσερα µέλη της οικογένειας Μπούκου αφηγούνται -ο καθένας από την πλευρά του- µια συγκλονιστική ιστορία που καθηλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου