Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΡΙΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ-ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΑΝΤΕΛΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ

Είμαι η Ελισσώ και η ζωή μου πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Υπήρξαν Χριστούγεννα μοναξιάς και θλίψης γι'αυτούς που έχασα άδικα. Κοίταξα πολλές φορές το άστρο των Χριστουγέννων και το μόνο που ζητούσα ήταν λύτρωση και δικαίωση. Όμως η μοίρα όπως μου κέντησε την ζωή σε μαύρο χρώμα, έτσι αποφάσισε να μου δώσει πίσω ότι μου έκλεψε και να κοιτάξω εκείνες τις γιορτές στο νησί μου το Άστρο των Χριστουγέννων να φωτίζει όχι μόνο το σύμπαν όλο αλλά κυρίως την δική μου ψυχή. Εύχομαι αυτες οι γιορτές να είναι μοναδικές για όλους σας να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους, να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο το δώρο ζωής που μας έδωσε ο Θεός και να είστε πάντα και κοντά σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη. Χρόνια πολλά.

Ελισσώ ηρωίδα του βιβλίου ''Μυστική δαντέλα'' της κ.Μαρίας Γαβριελάτου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια!!!


Σαν μυστική δαντέλα κεντήθηκε η ζωή της Ελισσώς, δίνοντάς της πόνο και μεγάλες απώλειες. Από κορίτσι μεταμορφώθηκε σε γυναίκα - σε μια μυστηριώδη γυναίκα κι απ΄το νησί βρέθηκε - το 1922- στον Πειραιά και στο μπορντέλο της μαντάμ Χαρίκλειας κι από κει στην Αθήνα!

Στόχος της, να γίνει ισχυρή!

Έτσι η Φτώχεια έγινε Πλούτος, η Καλοσύνη μετατράπηκε σε Μίσος, η Αγάπη σε Οίκτο και ο Θάνατος σε Ζωή!
Το πλήρωμα του χρόνου δεν είχε έρθει μόνο για την επιστροφή της Ελισσώς στο νησί, αλλά και για να πληρώσουν όσοι της έκλεψαν τη ζωή.
Τα μυστικά που βάφτηκαν με αίμα έπρεπε να αποκαλυφθούν και τη θέση της εκδίκησης, στην καρδιά της Ελισσώς, να πάρει η Λύτρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου