Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΝΑ ΣΑΓΟΥ-ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΕΛΟΤΟΣ

Αγαπημένοι φίλοι της ομάδας ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΑΦΟΥ, θέλω να σας ευχηθώ ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος να έλθει ο Νέος Χρόνος. Κάθε σας επιθυμία μακάρι να πραγματοποιηθεί, να έχετε υγεία και πολλή προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!

Άννα Σάγου-Βακαλούδη


Περιγραφή:
Στην καρδιά της είχε ξεσπάσει άγρια φουρτούνα. Το μυαλό της το στριφογύριζε μια θεόρατη δίνη. Οι άνθρωποι, βλέπεις, πολλές φορές προκειμένου να επιβιώσουν και ν αντέξουν τα μεγάλα τους μυστικά, λένε τα μεγαλύτερα ψέματα ή απλώς κρύβουν τις μεγάλες αλήθειες. Όχι μόνο από τους άλλους αλλά κυρίως από τον ίδιο τους τον εαυτό. Καταφέρνουν να ξεγελάσουν για κάποιο διάστημα τις κρυμμένες αυτές αλήθειες τους, να τις καταχωνιάσουν βαθειά μέσα τους, παριστάνοντας ότι θα είναι έτσι για πάντα. Ξορκίζουν τα ψέματά τους και αποφασίζουν να τα αντιμετωπίσουν, όταν νοιώσουν αρκετά δυνατοί ώστε να τα κοιτάξουν κατάματα. Αν δεν το κάνουν, τότε αυτές οι αλήθειες τούς ακολουθούν σιωπηλά, μέχρι τη στιγμή που ξυπνάνε σαν ηφαίστειο και καίνε με την λάβα τους τα ψέματα και τα μυστικά. Έτσι και τώρα, το νοιωθε η Ελένη, είχε έλθει η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου