Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΟΚΑ-Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Για σας. Λέγομαι Νάντια Μουρεντίν και είμαι από το Χαλέπι της Συρίας. Ήρθα στη χώρα σας για να ξεφύγω από τον πόλεμο. Εδώ τα βρήκα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, πολύ δύσκολες συνθήκες αλλά με την αγάπη σας τα κατάφερα και τώρα είμαι καλά. Δεν είμαι χριστιανή αλλά σέβομαι το μήνυμα των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από την αγάπη για τον συνάνθρωπό μας όποιος και να’ ναι αυτός. Σας εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα, να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Νάντια Μουρεντίν ηρωίδα του βιβλίου ''Η δύναμη της στιγμής'' της κ.Θεοδώρας Τζόκα που κυκλοφορεί από τον  Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!


Χαλέπι. Η Νάντια Μουρεντίν εγκλωβίζεται στα χαλάσματα του σπιτιού της.
Μια βόμβα έχει εκραγεί στη γειτονιά.
Δίπλα της η μάνα της νεκρή.
Φεύγουν για το άγνωστο, για την ελπίδα.
Η βάρκα τους βυθίζεται.
Η Νάντια σώζεται από έναν κάτοικο του νησιού, τον νεαρό δικηγόρο Στέφανο Αναστασιάδη.
Όμως η πραγματική της οδύσσεια μόλις έχει αρχίσει.
Στην προσπάθειά της για επιβίωση εμπιστεύεται αγνώστους και βρίσκεται κλεισμένη με τη βία σε οίκο ανοχής.
Η απόγνωση, η αδικία, η απελπισία την πνίγουν, ώσπου στη ζωή της εμφανίζεται ο Βύρωνας Βενέτης, που σώζει τη Νάντια από το μαρτύριο της ζωής της.
Ή μήπως όχι;

Μια ανατρεπτική ιστορία πάθους και μίσους, προδοσίας και εκδίκησης.
Σε μια στιγμή συμβαίνουν τα πάντα.
Ζωή και Θάνατος. Θάνατος και Ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου