Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΒΡΥΩΝΙΔΟΥ-ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΖΕΛ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ

Το γλυκό νανούρισμα της μουσικής των αλόγων του καρουζέλ, έσμιξε αρμονικά με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, σαν υπερκόσμια μελωδία. Η Φωτεινή καθισμένη από ώρα στο παγκάκι δίπλα από το καρουζέλ, σήκωσε το κεφάλι ψηλά και κοίταξε τα αστέρια κάνοντας μια ευχή. Υγεία, ειρήνη, αγάπη , γαλήνη, χαμόγελο, φως, ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Φωτεινή ηρωίδα του βιβλίου Σεμια στροφή του καρουζέλ της κ.Έλενας Μακρυγιάννη-Βρυωνίδου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηλίας Επιφανίου!!!


Περιγραφή:
Ένα καρουζέλ, μια τυχαία συνάντηση και το νήμα της ζωής αρχίζει να ξετυλίγεται δειλά-δειλά για τον Μιχαήλ Άγγελο και τη Φωτεινή, υφαίνοντας μια δυνατή σχέση μπλεγμένη με πόνο και αγάπη μαζί. Έρωτας, ευτυχία, μοναξιά και απόγνωση, μεταμορφώνουν την καρδιά τους σ’ ένα λουκέτο δίχως κλειδί. Θα μπορούσε άραγε η καρδιά να ξεκλειδώσει και να αγαπήσει ξανά; Ίσως όλα να μπορούσαν να αλλάξουν σε μια στροφή του καρουζέλ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου