Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΦΕΝΙΑ ΚΙΝΙΚΛΗ-ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ

«Τα φετινά Χριστούγεννα ας είναι διαφορετικά... Όλες οι αποφάσεις ζωής ας πάρουν γλυκά τον δρόμο τους... Κι ας μην καταφέρνει πάντοτε να συμβαδίζει η θέληση με τη διάθεση. Κι ας είναι εκκωφαντικό εκείνο το ρυθμικό, υδάτινο ξέσπασμα στο τζάμι από την ορμή της καταιγίδας. Εύχομαι το σημείο εκείνο του ορίζοντα να αναζητούμε... Εκεί όπου και η πιο μικρή ηλιαχτίδα ζωγραφίζει τα χρώματα της ίριδας, κάθε που ξεμακραίνει και το πιο βαρύ σύννεφο, για να μπορούμε να αντικρίζουμε καθάριο τον ουρανό μας, μακριά από θύελλες και Απρόσμενες Καταιγίδες! Χρόνια πολλά σε όλους!»

Βιβιάνα Λύτρα ηρωίδα του βιβλίου «Απρόσμενη καταιγίδα» της κ.Φένιας Κινικλή που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ηλία Επιφανίου


Πόσο απρόσμενα μπορούν να σκορπίσουν όλα! Πόσο εκκωφαντική μπορεί να είναι η σιωπή της πλάσης, λίγο πριν ξεσπάσει η ορμή της καταιγίδας! Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται ξαφνικά να ανεμοδέρνεται και να αργοχάνεται στην καταχνιά, που απειλεί να σκοτεινιάσει εξολοκλήρου την ψυχή της. Ένα θανατηφόρο ατύχημα και όλα όσα νόμιζε, ήξερε και πίστευε σκορπίζουν μονομιάς, κόκκοι άμμου από πύργο στην ακροθαλασσιά. Εκεί όπου ο πόνος σαρώνει τα πάντα, εκείνη αγωνίζεται να βρει τη δύναμη για να αναμετρηθεί με το ηχηρό ράπισμα του ανέμου και να σταθεί όρθια απέναντι στη σαρωτική θύελλα, που κινδυνεύει να την παρασύρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου