Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑΝΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ-ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΑΜΒΟΣ

.....Αυτή τη φορά, διάλεξα την Έμμα που είναι και η ηρωίδα του πρώτου βιβλίου μου με τίτλο, ‘’Το Κρυστάλλινο Δάκρυ του Φεγγαριού’’, για να εκφράσουμε μαζί τις ευχές μας σ' αυτήν την τόσο όμορφη ομάδα, στους συντελεστές της και φυσικά σε όλους εσάς που είστε φανατικά μέλη της! Η Έμμα, υπήρξε ο καρπός ενός μεγάλου κι ευλογημένου έρωτα, που δεν μπόρεσε αλίμονο να επιβιώσει μετά τον απρόσμενο θάνατο της μητέρας της. Η υπέρμετρη αγάπη του πατέρα της όμως, κατάφερε να γεμίσει το μεγάλο κενό που προκάλεσε η ξαφνική αυτή απώλεια στη παιδική της ψυχή. Αλλά η μοίρα όμως, έμελλε να στιγματίσει για άλλη μια φορά τη ζωή της Έμμας, στερώντας της και τον πατέρα της, ο οποίος χάθηκε σ’ ένα ταξίδι που έκανε στη μακρινή Κίνα. Αιτία; Αιτία ήταν η δεύτερη σύζυγός του που ζήλευε παράφορα την Έμμα. Σαν κυνηγημένος έφυγε ο Τζαίημς, έτσι όπως έλεγαν τον πατέρα της, για να μη βλέπει για κάποιο, διάστημα έστω,την κατάφωρη αδικία που διαπράττονταν από τη ‘’σύζυγο-μητριά’’ στο πρόσωπο της κόρης του. Το ταξίδι αυτό όμως, απέβη μοιραίο, καθώς το πλοίο που τον πήρε μακριά από την σκληρή για εκείνον πραγματικότητα, ναυάγησε. Ναυάγησε κι η ζωή του από κείνη τη μοιραία ημέρα που έχασε τα πάντα κι απόμεινε ξένος σε μια ξένη γη…. Οπτιμίστρια η Έμμα από τη φτιάξη της κι έχοντας μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα, κατάφερε εντελώς μόνη ν’ ανέβει κι αυτή το δικό της Γολγοθά όπως κι ο πατέρας της, αλλά επειδή διέθετε μια ψυχή από ατσάλι, έφερε τη ζωή της εκεί όπου εκείνη ονειρεύτηκε: στον έρωτα, στη χαρά και στην ελπίδα. Μια προσωπική της νίκη δηλαδή, που της έδωσε το δικαίωμα, να μπορεί ν' αναπνέει απ’ την αρχή, το υπέροχο άρωμα της ζωής! Αυτή είναι εν συντομία η ζωή της Έμμας που υπήρξε μια πραγματική ηρωίδα! Πριν λοιπόν σας αφήσουμε και οι δυο μας, ευχόμαστε σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας, όμορφες, ζεστές κι ανέσπερες Γιορτές! Κι όταν φτάσει η στιγμή ν’ ανατείλει η νέα Χρονιά, ας προσευχηθούμε ολόψυχα όλοι μας, να είναι μια Χρονιά που δεν θα κουβαλάει τα λάθη και όλα τα κακώς κείμενα της προηγούμενης! Κλείνοντας, τώρα που έρχονται και πάλι τα Χριστούγεννα, έτσι σαν παραίνεση.... ας επιτρέψουμε ν’ αναδυθεί απ’ τη ψυχή μας ό,τι πιο τρυφερό, ό,τι πιο ευαίσθητο υπάρχει εκεί μέσα, για να λειάνει σιγά, σιγά, όλο αυτό που μας σκλήρυνε τα αισθήματα. Κι ας αφήσουμε χωρίς δισταγμό το πνεύμα των Χριστουγέννων να βάλει σε κίνηση την ανθρωπιά μας, όχι μόνον την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου! Αποχαιρετώντας σας η Έμμα κι εγώ προσωπικά, σας στέλνουμε την Αγάπη μας από τις ρίζες της καρδιάς, για να σας συντροφεύει σε κάθε έκφανση της ζωής σας! Χρόνια σας Πολλά!

Έμμα ηρωίδα του βιβλίου ''Το κρυστάλλινο δάκρυ του φεγγαριού'' της κ.Τάνιας Θεοδοσίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίαμβος!!!


Η ζωή της αποκαλύφθηκε σιγά-σιγά, μέσα απ τον πόνο και την απόλυτη μοναξιά. Οπτιμίστρια η Έμμα απ τη φτιάξη της και με μια ξεχωριστή προσωπικότητα κατάφερε εντελώς μόνη να μεγαλώσει και να μορφωθεί, χωρίς τη συμπαράσταστη της οικογένειας. Ανέβηκε κι αυτή το δικό της Γολγοθά, όπως κι ο πατέρας της. Όμως, επειδή διέθετε μια ψυχή από ατσάλι, κατόρθωσε τελικά να φέρει τη ζωή εκεί όπου εκείνη ονειρεύτηκε: στον έρωτα, στη χαρά, στην ελπίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου