Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΥΝΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Εύχομαι οι γιορτινές μέρες που έρχονται να πλημμυρίσουν τις καρδιές μας με φως, γαλήνη και απεριόριστη αγάπη!!! Οι μικρές στιγμές της ζωής μας να γεμίσουν με καλοσύνη της καρδιές μας και ο καινούργιος χρόνος που στέκεται απέναντι μας, στο κατώφλι της πόρτας μας, να μας χαρίσει υγεία, ευτυχία, ευημερία και να πετάξει μακριά όλα αυτά που γέμισαν με πόνο τις ψυχές μας!!! Χρόνια πολλά στην ομάδα «ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΟΥ», στην Άννα Πατέρα και σε όλους εσάς που ομορφαίνετε την κάθε σας μέρα με το χαμόγελο σας.



Ένας μύθος λέει ότι οι Αλκυόνες ζουν πάντα σε ζευγάρια. Όταν το ένα πεθαίνει, μετά από λίγα λεπτά δίνει τέλος στη ζωή του και το άλλο. Η δύναμη της αληθινής αγάπης.
Η Ιζαμπέλ, γεννημένη σε μια φτωχογειτονιά του Παρισιού και αιώνια λάτρης της φυγής, αποφασίζει να εγκαταλείψει το πατρικό της σπίτι για να ελευθερωθεί από τον δυνάστη και αιώνιο πότη, πατέρα της. Η πείνα όμως και η σωματική εξάντληση στέκονται εμπόδιο στις προσδοκίες της. Για καλή της τύχη, μια γυναίκα θα σταθεί στο πλευρό της και θα γίνει ο φύλακας άγγελος της. Η γνωριμία της με τον Ζαν Λουί θα αλλάξει για πάντα την ζωή της και ένας παράφορος έρωτας θα ανθίσει κάτω από τις κατακόμβες του Παρισιού. Το κάστρο του Μον Σαίν Μισέλ θα γίνει το καταφύγιο τους και τα καταπράσινα λιβάδια της Προβηγκίας η φυλακή της.
Ένας μύθος, ένα μενταγιόν, τρεις οιωνοί δένουν τις ζωές τους αιώνια και ακροβατούν μέσα στο βαθύ σκοτάδι. Αγαπήθηκαν, πληγώθηκαν, νικήθηκαν μα πάντα έμειναν ερωτευμένοι.
Τελικά οι μεγάλες αγάπες πετούν προς την πύλη του Παραδείσου ή διαβαίνουν τα σκαλοπάτια της Κόλασης; Πρέπει να παλεύουμε για όσα αγαπάμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου