Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

GREEK ΘΕΡΑΠΙ-ΘΑΛΕΙΑ ΚΟΥΝΟΥΝΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Χαίρομαι για την επιλογή μου να ξεκινήσω τις διακοπές μου με ...Greek θέραπι!!!(Το ξεκίνησα την  πρώτη μέρα των διακοπών μου αλλά από τότε το ξαναδιάβασα...και το ξαναδιάβασα !!!!)Μοναδικοί ήρωες,άνθρωποι της διπλανής πόρτας ή και της δικής μας,με ξεχωριστή ο καθένας ιδιότητα και χαρακτήρα που ένα απροσδόκητο γεγονός τους ενώνει και έχει σαν αποτέλεσμα άφθονο γέλιο.Φοβερές ατάκες που μ'έκαναν να γελάω και τους άλλους τριγύρω μου να αναρωτιούντε ....Δεν ξέρω ποια να πρωτοφέρω σαν παράδειγμα...Παράλληλα όμως με το φοβερό χιούμορ και το γέλιο που προσφέρει άφθονο,η κ.Κουνούνη περνάει πολλά μηνύματα για τη σημερινή κοινωνία,για την φιλία,την αγάπη,τη διαφορετικότητα,το συμφέρον,την υποκρισία,το νοιάξιμο για τους άλλους,τους ηλικιωμένους και τόσα άλλα.Το ενδιαφέρον αμείωτο ως το τέλος για να δεις την κατάληξη και το γέλιο επίσης άφθονο ως την τελευταία λέξη.Αν κι εσείς έχετε ανάγκη από Θέραπι γέλιου(και όχι μόνο)το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

''....πολλοί άνθρωποι που καταφεύγουν σε επαγγελματική βοήθεια γιατί το μυαλό τους νοσεί,και δεν αναφέρομαι σ'αυτούς που πάσχουν από μία διαταραχή,αλλά σ'αυτούς που αντιμετωπίζουν δυσκολία στο πως να διαχειριστούν την ψυχολογική τους κατάσταση,είναι γιατί επικρατεί στη ζωή τους μια μεγάλη απουσία....
''...Η απουσία των φίλων μπορεί να έχει τραγικά αποτελέσματα στην ψυχολογία των ανθρώπων.Χωρίς έναν άνθρωπο δίπλα σου που θα μοιραστεί τον πόνο σου,τη χαρά σου,που δε θα είναι εκεί για να επιδοκιμάσει τα σωστά και να αποδοκιμάσει τα λάθη σου για να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο,δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις......''

ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Μια μισοπαντρεμένη, μια ανύπαντρη εγκυμονούσα, ένας άντρας σε διάσταση, μια ώριμη γεροντοκόρη, μια νεαρή γεροντοκόρη, ένας ερωτομαλθακός κι ένας ομοφυλόφιλος που είναι παντρεμένος με άντρα και που έχουν μαζί ένα παιδί.
Δε θα τους παρομοίαζε κανείς και με τα εφτά θαύματα του κόσμου!
Εντάξει! Ούτε όμως και με τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα. Σχεδόν!
Γιατί… κάποιες μικρές αμαρτιούλες οι εθελοντές της εφτάδας τις κάνουν!
Εθελοντές; Α, ναι!
Εντελώς απρόσμενα και απροετοίμαστα, αυτοί οι εφτά Έλληνες ενώνουν τις… δυνάμεις τους και συμμετέχουν σε ένα ευρωπαϊκό πρότζεκτ.
Κι όλα ξεκινούν με έναν γάμο. 
Πιο συγκεκριμένα, δύο δευτερόλεπτα πριν από το Αμήν! Ένα σημαδιακό γεγονός αναγκάζει την εφτάδα να συναναστραφεί και να εμπλακεί σε μια δακρύβρεχτη περιπέτεια. 
Τα μέρη στα οποία οι εθελοντές έχουν τις συναντήσεις τους ποικίλλουν. Μπορεί να είναι το νεκροτομείο Αθηνών, το αεροδρόμιο, ένα δικαστήριο του… Λος Άντζελες, ακόμη και η Καρδίτσα. Α! Πολλές φορές οι εθελοντές καταλήγουν και σε μια αίθουσα που χρησιμοποιείται για συνεδρίες «Group Therapy».
Το ότι θα κλάψετε μαζί τους είναι σίγουρο. 
Αν όμως είναι από τρανταχτό γέλιο, μη νιώσετε ενοχές… σε καμία περίπτωση δε θα φταίτε εσείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου