Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΣΛΟ-ANNE HOLT-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δηλώστε συμετοχή εδώ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΝΟ1:30/11/2016

1) Αφήστε ΕΝΑ σχόλιο σας( με το οποίο θα μας αναφέρετε τα ονόματα του πρωταγωνιστικού ζευγαριού των ερευνητών του βιβλίου)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!  στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΣΛΟ της κ.ANNE HOLT από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!

2)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

3)2 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μπορεί στ αλήθεια να συμβεί αυτό;
Μπορεί η πρόεδρος των ΗΠΑ να εξαφανιστεί;
Η Έλεν Μπέντλι εκλέγεται πρόεδρος των ΗΠΑ και είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα. Όταν λίγους μήνες αργότερα η Μπάρκλεϊ επιλέγει τη Νορβηγία για την πρώτη της επίσημη επίσκεψη, όλος ο κρατικός μηχανισμός της χώρας κινητοποιείται. Τότε συμβαίνει το αναπάντεχο: η πρόεδρος εξαφανίζεται από ένα κλειδωμένο και δρακόντεια φρουρούμενο δωμάτιο. Το FBI και η Νορβηγική Αστυνομία αναγκάζονται να συνεργαστούν, αν και πολύ απρόθυμα, σε αυτή την εξαιρετικά ασυνήθιστη υπόθεση.
Το ζευγάρι των ερευνητών Στούμπο και Βικ θα επιδοθεί σε μια κούρσα με τον χρόνο για να αποτρέψει μια κρίση εθνικής ασφάλειας της Νορβηγίας, ενώ στην πορεία θα ανακαλύψει ότι η πρόεδρος έχει ένα μυστικό είκοσι χρόνων που μπορεί να τινάξει στον αέρα την πολιτική της καριέρα... 

"Η Holt αποκαλύπτει την αληθινή σκοτεινιά της Σκανδιναβίας" 
Val MacDermid, συγγραφέας

2 σχόλια:

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να μπορούσα να το διαβάσω! ! Μακάρι να μπορούσα να διάβαζα όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν. .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή